fbpx

Consultancy

Word een wendbare organisatie

Trivorto helpt je bij het worden van een wendbare organisatie: een organisatie met het vermogen om relevant te blijven in een complexe en snel veranderende omgeving. We optimaliseren het geheel en helpen een koppeling te maken tussen de strategie en de rest van de organisatie.

Onze consultants hebben veel kennis en ervaring, die ze graag met je delen. Laat je inspireren tot de organisatie van morgen.

Wij helpen je transformeren

Je organisatie transformeren naar een meer wendbare en resultaatgerichte organisatie is een behoorlijke operatie. Het is in ieder geval meer dan simpelweg een framework in gebruik nemen. Het vakmanschap van de teams, processen, leiderschap, managementrollen, cultuur, beoordelingsmethodes… alles komt aan bod.

De consultants van Trivorto hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van grote, complexe transformaties. Ze ondersteunen bedrijven onder andere bij hun strategieontwikkeling, portfoliomanagement en transformaties op afdelingsniveau. Trivorto creërt flow in de organisatie door het implementeren van valuestreams. Samen met een cultuur die past bij een resultaatgedreven en transparante organisatie.

  • Betrokken vanaf advies tot nazorg
  • Optimalisatie van complete waardeketens
  • Focus op cultuur en leiderschap
  • Begeleiding van team tot C-level
  • Compleet programma aan trainingen en workshops
  • Begeleiding in feedback en resultaatsturing

Een greep uit wat we doen

Leadership development
Train de Trainer programma
Teamcoaching
Incompany training
Transformatie aanpak
Intervisie
Modern Verandermanagement
Portfoliomanagement

Bespreken wat we voor jou kunnen betekenen?

Wat ons anders maakt

Boven de
materie

We durven de populaire frameworks en het huidige governancemodel met elkaar te combineren. We pakken de meest bruikbare elementen uit elk framework en creëren zo een nieuw framework dat naadloos op jullie organisatie aansluit.

Voeten in
de modder

Wij staan graag met onze voeten in de spreekwoordelijke modder om samen met management en medewerkers tot een duurzame verandering van de organisatie te komen.

Eigenwijs &
prikkelend

We zien het als onze taak om vastgeroeste denkpatronen te doorbreken, en mensen uit te dagen en te prikkelen tot nieuwe mogelijkheden en denkrichtingen. We doen wat nodig is.

Maatwerk

Er bestaat geen generieke blauwdruk voor een adaptieve organisatie. Elke organisatie is anders. Elk verandertraject is maatwerk. Leren en experimenteren staan voorop.

Testimonials

Wij hebben de hulp van Trivorto ingeroepen om te helpen bij het vormen van een high performing team. Belangrijk was het leren werken met Scrum, tegelijk met kernwaarden als eigenaarschap, ondernemerschap en autonomie met de mentaliteit ‘you build it, you own it’.

Met Susan en Sjoerd als Agile Team Coach en Scrum Master zijn wij dit traject ingegaan en ik ben zeer tevreden, ik zou het zo weer doen. De prijs-kwaliteitverhouding klopt goed, naar mijn idee een terechte win-win situatie. Feitelijk is het een heuse opleiding geweest voor alle teamleden, met de vele verdiepingsworkshops die gegeven zijn.

Vooraf overzag ik niet wat jullie precies kwamen brengen. Achteraf was het super veel. Onder andere de workshops van Lencioni en Tuckman waren erg nuttig en ook het realiseren van een Team Manifesto.

Wat het heeft opgeleverd? Een heel bewust team dat weet wat wordt er van hen verwacht wordt, een team dat weet wat er, naast het technische aspect, qua samenwerking nodig is om tot goede prestaties te komen. Daarnaast is het opvallend hoe zelfstandig het team en de teamleden geworden zijn. Ze verzinnen zelf oplossingen, zijn allemaal op de hoogte, staan allemaal in hun kracht en iedereen is betrokken.

Susan Breeuwsma
Platform Business Development, Centraal Boekhuis

Onze organisatie wilde graag Scrum gaan werken en heeft daarom Trivorto ingeschakeld om een training te verzorgen. In 2 middagen heeft Gregor ons de basis van Scrum werken uitgelegd en vooral ook de waarde ervan laten zien. Zelf was ik al bekend met de theorie van Scrum, maar de training was alsnog heel waardevol. Natuurlijk kun je in zo’n korte tijd niet heel erg de diepte in, maar de training gaf ons genoeg houvast om er daarna zelf verder mee aan de slag te gaan. Inmiddels werkt het team waar ik onderdeel van uitmaak ongeveer een jaar volgens de Scrum methode. Deze manier van werken heeft ons enorm veel opgeleverd. We ervaren meer rust in ons werk door de focus die we creëren. Ook de klanten zijn enthousiast over onze aanpak en merken de resultaten. In plaats van dat we werken voor een klant, werken we nu meer met de klant samen. Dit wordt zo gewaardeerd dat we bijna geen acquisitie meer hoeven te doen. Klanten komen zelf naar ons toe. Een echte succescase dus! De training van Trivorto is hiervoor een mooie start geweest.

Anouk Six
Accountmanager IT, InterimWorX

In eerste instantie was ik een beetje sceptisch over het PI-planning. SAFe was vooral iets van IT en twee dagen praten over planningen leek me onnodig. Maar achteraf was het toch heel waardevol. Dat kwam vooral door de gesprekken die ontstonden tussen de verschillende teams en het management. Ik merk dat de business kant, waar ik zelf onderdeel van ben, nu beter snapt waar de teams tegenaan lopen en waarom dingen soms langer duren. En de teams begrijpen beter wat de doelen zijn en waarvoor we het allemaal doen. Het was fijn dat Trivorto die twee dagen nadrukkelijk aanwezig was. Voor ons is de methodiek nog niet zo eigen en natuurlijk verloopt zo’n event niet direct vlekkeloos. Trivorto gaf ons een duwtje in de juiste richting als we vastliepen, zodat we verder konden. De tweede keer verliep alles al een stuk soepeler.

Benno Jaspers
Director Logistics Support, Ahold Delhaize

Het team van Trivorto is Agile minded. Dat is terug te zien in hun manier van werken en samenwerken. Trivorto is gericht op mensen en het toevoegen van waarde.

placeholder
Paul te Bokkel
Interim Agile Coach, Albert Heijn

Met Gregor van Trivorto krijg je veel ervaring binnen. Hij confronteert je met de keuzes die je maakt en laat heel natuurlijk het eigenaarschap van de change liggen waar het hoort, namelijk bij jezelf. Vriendelijk en bekwaam.

placeholder
Chris Amelink
Manager Systeem Ontwikkeling, CB

De mensen die bij Trivorto werken snappen hoe veranderingen in verschillende omgevingen werken. Dat merk je. Ze hebben aandacht voor de psychologische onderlaag en zijn niet alleen instrumentueel bezig. Het aanjagen, aanleren en doorvoeren van veranderingen zit in de genen van de mensen die bij Trivorto werken.

placeholder
Rana Pahladsigh
Interim Agile Coach, Albert Heijn