Agile Consultancy

Word een wendbare organisatie

Trivorto helpt je bij het worden van een wendbare organisatie: een organisatie met het vermogen om relevant te blijven in een complexe en snel veranderende omgeving. We optimaliseren het geheel en helpen een koppeling te maken tussen de strategie en de rest van de organisatie.

Onze consultants hebben veel kennis en ervaring, die ze graag met je delen. Laat je inspireren tot de organisatie van morgen.

Wij helpen je transformeren

Je organisatie transformeren naar een meer wendbare en resultaatgerichte organisatie is een behoorlijke operatie. Het is in ieder geval meer dan simpelweg een framework in gebruik nemen. Het vakmanschap van de teams, processen, leiderschap, managementrollen, cultuur, beoordelingsmethodes… alles komt aan bod.

De consultants van Trivorto hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van grote, complexe transformaties. Ze ondersteunen bedrijven onder andere bij hun strategieontwikkeling, portfoliomanagement en transformaties op afdelingsniveau. Trivorto creërt flow in de organisatie door het implementeren van valuestreams. Samen met een cultuur die past bij een resultaatgedreven en transparante organisatie.

  • Betrokken vanaf advies tot nazorg
  • Optimalisatie van complete waardeketens
  • Focus op cultuur en leiderschap
  • Begeleiding van team tot C-level
  • Compleet programma aan trainingen en workshops
  • Begeleiding in feedback en resultaatsturing

Een greep uit wat we doen

Leadership development
Train de Trainer
Teamcoaching
Incompany training
Transformatie aanpak
Intervisie
Modern Verandermanagement
Portfoliomanagement

Bespreken wat we voor jou kunnen betekenen?

Wat ons anders maakt

Boven de
materie

We durven de populaire frameworks en het huidige governancemodel met elkaar te combineren. We pakken de meest bruikbare elementen uit elk framework en creëren zo een nieuw framework dat naadloos op jullie organisatie aansluit.

Voeten in
de modder

Wij staan graag met onze voeten in de spreekwoordelijke modder om samen met management en medewerkers tot een duurzame verandering van de organisatie te komen.

Eigenwijs &
prikkelend

We zien het als onze taak om vastgeroeste denkpatronen te doorbreken, en mensen uit te dagen en te prikkelen tot nieuwe mogelijkheden en denkrichtingen. We doen wat nodig is.

Maatwerk

Er bestaat geen generieke blauwdruk voor een adaptieve organisatie. Elke organisatie is anders. Elk verandertraject is maatwerk. Leren en experimenteren staan voorop.

Testimonials

Het team van Trivorto is Agile minded. Dat is terug te zien in hun manier van werken en samenwerken. Trivorto is gericht op mensen en het toevoegen van waarde.

placeholder
Paul te Bokkel
Interim Agile Coach, Albert Heijn

Met Gregor van Trivorto krijg je veel ervaring binnen. Hij confronteert je met de keuzes die je maakt en laat heel natuurlijk het eigenaarschap van de change liggen waar het hoort, namelijk bij jezelf. Vriendelijk en bekwaam.

placeholder
Chris Amelink
Manager Systeem Ontwikkeling, CB

De mensen die bij Trivorto werken snappen hoe veranderingen in verschillende omgevingen werken. Dat merk je. Ze hebben aandacht voor de psychologische onderlaag en zijn niet alleen instrumentueel bezig. Het aanjagen, aanleren en doorvoeren van veranderingen zit in de genen van de mensen die bij Trivorto werken.

placeholder
Rana Pahladsigh
Interim Agile Coach, Albert Heijn

Ik sta nu nog sterker in mijn schoenen om het gesprek met het team en het management aan te gaan. Zowel in groepsverband als 1-op-1.

placeholder
Mark van der Berg
Agile Coach, Albert Heijn