Beste vrienden, medewerkers en klanten

Met een mengeling van trots en dankbaarheid wil ik vandaag een belangrijke aankondiging doen met betrekking tot Trivorto, het bedrijf dat zeven jaar geleden samen met mijn gewaardeerde compagnon Gregor werd opgericht.

Na een prachtig avontuur en nauwe samenwerking hebben Gregor en ik besloten om een nieuwe fase in te gaan. Met een gevoel van voldoening en respect kondig ik aan dat ik de aandelen van Gregor in Trivorto zal overnemen en de volledige verantwoordelijkheid voor het bedrijf op mij zal nemen.

Ik respecteer het besluit van Gregor en wil van deze gelegenheid gebruik maken om Gregor te bedanken voor zijn inzet, vakmanschap en bijdrage aan de groei van Trivorto. Samen hebben we dit bedrijf vanaf de grond opgebouwd, en onze samenwerking heeft ons gebracht waar we nu zijn.

Ik ben vastberaden om voort te bouwen op de fundering die we samen hebben gelegd. Met de steun van ons getalenteerde team en onze gewaardeerde klanten, ben ik ervan overtuigd dat de toekomst van Trivorto helder en veelbelovend is. We zullen onze groei voortzetten, nieuwe uitdagingen aangaan en ons blijven richten op het leveren van onze hoogwaardige diensten.

Mijn deur staat altijd open voor suggesties, feedback en samenwerking. Ik kijk ernaar uit om deze reis voort te zetten en samen met jullie nieuwe mijlpalen te bereiken.

Dank jullie wel voor jullie vertrouwen en ik kijk uit naar een succesvolle toekomst voor Trivorto!

Tot snel,

Dave

 

Een nieuw hoofdstuk voor Trivorto