Als je LinkedIn opent, dan kan het haast niet anders dan dat je binnen een paar tellen een post of artikel over nieuw leiderschap vindt. Medewerkers en organisaties hebben andere verwachtingen van hun managers en leidinggevenden en zijn er de afgelopen jaren veel nieuwe leiderschapsrollen ontwikkeld, zoals bijvoorbeeld Service Delivery Manager, Release Train Engineer en Chief Product Owner. Bovendien speelt “persoonlijk leiderschap” een steeds grotere rol in de ontwikkeling van mensen in alle lagen van de organisatie.

Op basis van onze bestaande trainingen en onze ervaringen met deze nieuwe trends rondom leiderschap en hoe organisaties zich op dit moment ontwikkelen, hebben wij Leading Change ontwikkeld. Leading Change is een programma die zich niet alleen richt op de theoretische kant van nieuw leiderschap, maar ook op de praktijk. Wat wordt van leiders verwacht in de veranderende realiteit binnen organisaties?

Tijdens onze teamdag hebben we de training en bijhorende coachingtrajecten afgerond. Binnenkort lanceren we de nieuwe training, maar schroom niet om al contact op te nemen als je interesse hebt!

verandermanagement stappenplan