fbpx

Is SAFe een IT feestje?

Datum: 22 mei 2018
Locatie: Transavia Hangar 5, Hangar 5 Halim PK straat 5,  Schiphol
Tijd: 17:00u – 20:00u

beschrijving event

Wat we doen:
De volgende SAFe Meetup thema sessie heeft als titel meegekregen “Is SAFe een IT feestje?” We weten natuurlijk allemaal wat het antwoord zou moeten zijn. En toch worden SAFe implementaties, of andere agile implementaties, over het algemeen vanuit de IT afdeling geïnitieerd.

Deze sessie gaat over:
– de paradox dat we de alignment tussen business en IT willen verbeteren, maar toch weer vanuit IT vertellen wat de werkwijze zou moeten zijn
– manieren om de alignment tussen business en IT te verbeteren
– de vraag of de implementatie van SAFe überhaupt wel voornamelijk een IT aangelegenheid is, met business stakeholders, of dat het voornamelijk een business aangelegenheid zou moeten zijn.
– de kracht van valuestreams als instrument voor echte cross-business alignment

We zijn deze keer te gast bij Transavia op Schiphol! Transavia is zelf volop met SAFe bezig en kent bovenstaande vraagstukken maar al te goed.

Deze sessie is zeker ook interessant voor wie geen SAFe gebruikt. Laat je inspireren door de uitdagingen, hindernissen, en oplossingen van andere organisaties.

Het wordt een interactieve sessie waarbij we gezamenlijk het thema en alle bijbehorende uitdagingen fileren en oplossingen en ervaringen met elkaar delen. Daarnaast behandelen we nog een interessante praktijkcase. We hebben inmiddels een mooi gemêleerde groep aan Meetup leden die elkaar weten te vinden en te inspireren.

ls je niet kunt, meldt je dan ajb tijdig af. Inschrijving is gratis, maar niet vrijblijvend…

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Evenementen