fbpx

Scaled Agile – Lean Coffee

Datum: 22 maart 2018
Locatie: Caballero Fabriek, Saturnusstraat 60 2516 AH, Den Haag
Tijd: 17:00u – 20:00u

beschrijving event

• Wat we doen
De vorige SAFe Lean Coffee sessie was een groot succes en werd zeer gewaardeerd door de deelnemers. Als vakgenoten onder elkaar kennis en ervaringen uitwisselen en elkaar helpen met vraagstukken rond agile scaling in het algemeen en SAFe in het bijzonder. Dus logisch dat we hier een vervolg aan willen geven en vanaf nu Lean Coffee sessies en thema sessies gaan afwisselen…

In dit Meetup event behandelen we alles wat jullie relevant vinden rond het Scaled Agile Framework in het bekende Lean Coffee formaat. Dat wil zeggen:

• De agenda wordt gezamenlijk ter plekke bepaald. Dus neem je vragen/interesses/dilemma’s mee en leg ze voor aan de groep!

• Elk onderwerp bespreken we volgens een van te voren vastgestelde timebox

Na het verstrijken van de timebox stemmen we of we nog meer tijd aan het onderwerp willen besteden. Anders gaan we naar het volgende onderwerp.

We zijn te gast bij ecomfactory in de Caballero Fabriek in Den Haag.

• Wat je moet meenemen
Enthousiasme; humor; nieuwsgierigheid; en je vragen/uitdagingen

• Belangrijk om te weten
Het zou ten overvloede moeten zijn maar is het blijkbaar niet: Helaas zien we dat ongeveer 50% van degenen die zich aanmelden zonder afmelding niet komt opdagen. Dat is niet fair voor geïnteresseerden die op de wachtlijst komen te staan, en niet voor de organisatoren die o.a. voor catering zorgen. Dus: Als je niet kunt, meldt je dan ajb tijdig af. Inschrijving is gratis, maar niet vrijblijvend…

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Evenementen