fbpx

Scaled Agile – Lean Coffee

Datum: 7 december 2017
Locatie: Restaurant De Branding, Croeselaan 303 3521 BT, Utrecht
Tijd: 17:30u – 20:30u

beschrijving event

Agile draait natuurlijk mede om experimenteren. Daarom starten wij een volgende experiment om, naast de reguliere-full featured-met een programma-in de watten gelegd- Meetup event, een op Lean Coffee gebaseerd event te organiseren. Lekker laagdrempelig en actief!

Ben jij of je organisatie actief bezig met SAFe? Overwegen jullie om met SAFe aan de slag te gaan? Wil je kennis en ervaringen uitwisselen met andere SAFe practioners?

In dit Meetup event behandelen we alles wat jullie relevant vinden rond het Scaled Agile Framework in het bekende Lean Coffee formaat. Dat wil zeggen:

• De agenda wordt gezamenlijk ter plekke bepaald. Dus neem je vragen/interesses/dilemma’s mee en leg ze voor aan de groep!

• Elk onderwerp bespreken we volgens een van te voren vastgestelde timebox

Na het verstrijken van de timebox stemmen we of we nog meer tijd aan het onderwerp willen besteden. Anders gaan we naar het volgende onderwerp.

Locatie: Restaurant De Branding in Utrecht. In de gezellige ruimte ‘De Woonkamer’ aan de achterzijde van het restaurant kunnen we vanaf 17:30 terecht.

Het restaurant ligt op een kwartiertje lopen vanaf het Centraal station en de Jaarbeurs. Parkeren kan gratis in buurt (als er plek is), of je parkeert bij de Jaarbeurs.

Wij zorgen uiteraard voor wat borrelhapjes. Mocht je wat uitgebreider willen eten, dan is het mogelijk op eigen kosten iets van de kaart te bestellen, of na afloop in het restaurant te eten.

Als er meerdere mensen willen eten na afloop, dan kunnen we dat natuurlijk ook regelen, dus laat het even weten als je daar interesse in hebt.

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Evenementen