Inspiratie

Shifting the Burden – Systeem Denken helpt bij high-performing teams

Systeem Denken is weinig bekend binnen de agile gemeenschap. Het geeft ons echter verrassende inzichten in het functioneren en disfunctioneren van organisaties en teams. In dit artikel behandelen we het Shifting the Burden archetype als hulpmiddel bij het bouwen van high-performing teams.

Een agile training kiezen: Gimme the tools!

Als je op zoek gaat naar een geschikte aanbieder van een (agile) trainingen en workshops, dan let je er uiteraard op dat de training vooral praktisch is. Je wil veel nieuwe tools aangereikt krijgen. Liefst niet veel theorie. Toch? Nou…dat lijkt wel de impuls van velen, maar is dat eigenlijk wel terecht? Of hebben we een bias naar tools zonder onderliggend begrip. “Gimme the tools!”

SAFe Meetup: Is SAFe een IT-feestje?

22 Mei organiseerde Trivorto weer een Scaled Agile Meetup sessie. Deze keer waren we te gast bij Transavia op Schiphol. Een inspirerende locatie met een geïnspireerde en enthousiaste groep deelnemers. Het thema van de avond was “Is SAFe een IT-feestje?“. Een ietwat retorische vraag natuurlijk, want waar iedereen het al snel over eens was is, […]

Trivorto spreekt op PPM Jaarcongres 30 Mei 2018

7 November organiseerde Ice Utility Professionals voor haar relaties in de utility branche een event over Business Agility. Trivorto’s Dave Boere was een van de sprekers.

Komende events:

Filter trainingen

Geen trainingen gepland

Wij werken o.a. voor:

X
X
X