Inspiratie

Mijn persoonlijke verandertraject

In april vorig jaar ging Claudia alleen naar een leiderschapsworkshop. Het bleek het begin te zijn van een mooie reis. In dit artikel neemt ze je mee in haar persoonlijke verandertraject.

Waarom innovatie continu moet zijn

Innovation is een hot topic. Veel organisaties investeren in een of andere vorm van innovatie lab of intern accelerator programma. Maar is dat de beste manier om innovatie te organiseren, weg van de kern van de organisatie? Het voelt of men op zoek is naar dat ene idee dat hun business model nieuw leven in blaast, en daarna is het business as usual. Wij denken dat er een betere manier is.

SAFe Meetup: Is SAFe een IT-feestje?

22 Mei organiseerde Trivorto weer een Scaled Agile Meetup sessie. Deze keer waren we te gast bij Transavia op Schiphol. Een inspirerende locatie met een geïnspireerde en enthousiaste groep deelnemers. Het thema van de avond was “Is SAFe een IT-feestje?“. Een ietwat retorische vraag natuurlijk, want waar iedereen het al snel over eens was is, […]

Trivorto spreekt op PPM Jaarcongres 30 Mei 2018

7 November organiseerde Ice Utility Professionals voor haar relaties in de utility branche een event over Business Agility. Trivorto’s Dave Boere was een van de sprekers.

Komende events:

Filter trainingen

Geen trainingen gepland

Wij werken o.a. voor:

X
X
X