Propositie Dave

Samen maken we jouw organisatie wendbaarder!

Your content goes here

 

Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here

 

Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here

 

Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

“Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings.”

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

 

Nam pulvinar rutrum elit id tristique. Sed aliquet, nulla eu ullamcorper auctor, elit dui luctus leo, ac dignissim ex quam eu risus. Nullam id suscipit urna, ut sodales tellus. Maecenas bibendum ultrices nulla, convallis finibus dolor eleifend id. In hac habitasse platea dictumst.

Integer viverra in diam quis posuere. Duis ullamcorper mi nec diam consequat eleifend. Vivamus efficitur magna sit amet ullamcorper pharetra. Aliquam lobortis sem id nunc lacinia sagittis. Nullam tempor diam et euismod mollis. Pellentesque viverra arcu vel magna pretium pharetra.

Nam varius, quam ac sagittis accumsan, leo tellus hendrerit mauris, ut viverra dolor felis et nisl. Aliquam vel tristique enim. Duis nec enim at lacus ornare fermentum vestibulum nec tellus. Aenean posuere ante quis aliquam mollis.

De mensen die bij Trivorto werken snappen hoe veranderingen in verschillende omgevingen werken. Dat merk je. Ze hebben aandacht voor de psychologische onderlaag en zijn niet alleen instrumentueel bezig. Het aanjagen, aanleren en doorvoeren van veranderingen zit in de genen van de mensen die bij Trivorto werken.

Rana Pahladsigh

Interim Agile Coach, Albert Heijn

Met Gregor van Trivorto krijg je veel ervaring binnen. Hij confronteert je met de keuzes die je maakt en laat heel natuurlijk het eigenaarschap van de change liggen waar het hoort, namelijk bij jezelf. Vriendelijk en bekwaam.

Chris Amelink

Manager Systeem Ontwikkeling, CB

In eerste instantie was ik een beetje sceptisch over het PI-planning. SAFe was vooral iets van IT en twee dagen praten over planningen leek me onnodig. Maar achteraf was het toch heel waardevol. Dat kwam vooral door de gesprekken die ontstonden tussen de verschillende teams en het management. Ik merk dat de business kant, waar ik zelf onderdeel van ben, nu beter snapt waar de teams tegenaan lopen en waarom dingen soms langer duren. En de teams begrijpen beter wat de doelen zijn en waarvoor we het allemaal doen. Het was fijn dat Trivorto die twee dagen nadrukkelijk aanwezig was. Voor ons is de methodiek nog niet zo eigen en natuurlijk verloopt zo’n event niet direct vlekkeloos. Trivorto gaf ons een duwtje in de juiste richting als we vastliepen, zodat we verder konden. De tweede keer verliep alles al een stuk soepeler.

Benno Jaspers

Director Logistics Support, Ahold Delhaize

Wij hebben de hulp van Trivorto ingeroepen om te helpen bij het vormen van een high performing team. Belangrijk was het leren werken met Scrum, tegelijk met kernwaarden als eigenaarschap, ondernemerschap en autonomie met de mentaliteit ‘you build it, you own it’. Met Susan en Sjoerd als Agile Team Coach en Scrum Master zijn wij dit traject ingegaan en ik ben zeer tevreden, ik zou het zo weer doen. De prijs-kwaliteitverhouding klopt goed, naar mijn idee een terechte win-win situatie. Feitelijk is het een heuse opleiding geweest voor alle teamleden, met de vele verdiepingsworkshops die gegeven zijn. Vooraf overzag ik niet wat jullie precies kwamen brengen. Achteraf was het super veel. Onder andere de workshops van Lencioni en Tuckman waren erg nuttig en ook het realiseren van een Team Manifesto. Wat het heeft opgeleverd? Een heel bewust team dat weet wat wordt er van hen verwacht wordt, een team dat weet wat er, naast het technische aspect, qua samenwerking nodig is om tot goede prestaties te komen. Daarnaast is het opvallend hoe zelfstandig het team en de teamleden geworden zijn. Ze verzinnen zelf oplossingen, zijn allemaal op de hoogte, staan allemaal in hun kracht en iedereen is betrokken.

Susan Breeuwsma

Platform Business Development, Centraal Boekhuis

Onze organisatie wilde graag Scrum gaan werken en heeft daarom Trivorto ingeschakeld om een training te verzorgen. In 2 middagen heeft Gregor ons de basis van Scrum werken uitgelegd en vooral ook de waarde ervan laten zien. Zelf was ik al bekend met de theorie van Scrum, maar de training was alsnog heel waardevol. Natuurlijk kun je in zo’n korte tijd niet heel erg de diepte in, maar de training gaf ons genoeg houvast om er daarna zelf verder mee aan de slag te gaan. Inmiddels werkt het team waar ik onderdeel van uitmaak ongeveer een jaar volgens de Scrum methode. Deze manier van werken heeft ons enorm veel opgeleverd. We ervaren meer rust in ons werk door de focus die we creëren. Ook de klanten zijn enthousiast over onze aanpak en merken de resultaten. In plaats van dat we werken voor een klant, werken we nu meer met de klant samen. Dit wordt zo gewaardeerd dat we bijna geen acquisitie meer hoeven te doen. Klanten komen zelf naar ons toe. Een echte succescase dus! De training van Trivorto is hiervoor een mooie start geweest.

Anouk Six

Accountmanager IT, InterimWorX

Het team van Trivorto is Agile minded. Dat is terug te zien in hun manier van werken en samenwerken. Trivorto is gericht op mensen en het toevoegen van waarde.

Paul te Bokkel

Interim Agile Coach, Albert Heijn

Kan deze training alleen maar aanbevelen. Twee enerverende dagen, zonder honderden slides, maar in plaats daarvan focus op waar het werkelijk om gaat en waardevolle discussies daaromheen. Daarnaast is Gregor een bijzonder fijn persoon die je in alle rust door de theorie begeleid.

Martin de Ruiter

Freelance Agile Coach, Gemeente Utrecht

Gregor gebruikte tijdens de training geen bak met slides, maar gaf juist veel praktijkvoorbeelden. Die eigen inbreng van de trainer vond ik fijn. Door deze training heb ik onder andere inzicht gekregen in wat we nog meer uit onze huidige manier van werken kunnen halen. Ik weet nu waar we kansen laten liggen en wat we in het vervolg anders kunnen gaan doen.

Anton Slager

Scrum Master, KLM

Klaar voor wendbaarheid?

Is jouw organisatie klaar om wendbaar te worden?

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op voor een vrijblijvende (online) kennismaking!

 

8 + 14 =