Verandering tot in het DNA van je organisatie

Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie wendbaarder wordt. Dat betekent:

  • sneller kunnen reageren op veranderingen in de markt
  • effectievere processen
  • innovatieve business modellen
  • gemotiveerde en geëngageerde medewerkers
  • snelle besluitvorming

Wij helpen organisaties, teams en individuen. Dat doen we door middel van trainingen en workshops, consultancy en één-op-één coaching. Zo werken we aan een duurzame verandering op het gebied van organisatiestructuur, gedrag en cultuur en de manier van managen.

 Trivorto zorgt ervoor dat wendbaarheid onderdeel uit gaat maken van het DNA van je organisatie

Wij als consultants

Met de voeten in de modder
Onze consultants combineren kennis met uitgebreide praktijkervaring. Wij zijn niet het type consultants dat een vrijblijvend rapport schrijft en weer vertrekt. Wij staan graag met onze voeten in de spreekwoordelijke modder om samen met management en medewerkers tot een duurzame verandering van de organisatie te komen. We zijn graag mede verantwoordelijk voor het resultaat. Tegelijkertijd trainen en coachen we interne change agents die uiteindelijk ons werk overnemen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat duurzame verandering van binnenuit moet komen.

Eigenwijs en prikkelend
Een tikje eigenwijs zijn we wel. We zien het als onze taak om vastgeroeste denkpatronen te doorbreken, en mensen uit te dagen en te prikkelen tot nieuwe mogelijkheden en denkrichtingen. Onze passie en enthousiasme werkt daarbij aanstekelijk. Gegarandeerd.

Maatwerk
Het resultaat? Dat bepalen en bereiken we samen. Er bestaat geen generieke blauwdruk voor een adaptieve organisatie. Elke organisatie is anders. Elk verandertraject is maatwerk. We combineren algemeen toepasbare principes met onze en jouw kennis en ervaring. Samen met een gezonde dosis lef en de wil om echt te veranderen zorgen die voor een duurzame adaptieve organisatie.

Een Adaptive Organisatie heeft het kernvermogen zichzelf continu opnieuw uit te vinden

Interactieve trainingen op hoog niveau

Naast consultancy verzorgt Trivorto trainingen die organisaties en teams wendbaarder en adaptiever maken. We organiseren trainingen op open inschrijving, maar uiteraard kunnen de trainingen en workshops ook in-company worden gegeven.

High impact
We beschrijven onze trainingen en workshops wel eens als high impact en pressure cooker. Ons doel is om mensen uit hun reguliere werkomgeving te halen en ze gezamenlijk nieuwe denkrichtingen en methodes te laten ontdekken, die ze direct kunnen toepassen in hun organisatie.

Interactief
Onze trainingen zijn zeer interactief. Zeker geen eindeloze slideshows. Onze trainers gebruiken niet alleen didactisch verantwoorde trainingsmethodes, ze hebben ook een jarenlange actuele ervaring in de praktijk en weten altijd voorbeelden te geven van het geleerde die komen uit onze praktijk. Trivorto heeft veel verschillende en grote organisatie begeleid in het streven agile en wendbaar te worden, en dat zie je terug in onze trainingen.

Toepasbaar op jouw organisatie
We vinden een goede balans tussen theorie en praktijk erg belangrijk. We begrijpen en herkennen de drang naar praktische tools. Maar met alleen tools in je bagage volg je in feite een receptenboek. Zolang de ingrediënten hetzelfde blijven, klopt het resultaat. Helaas is de praktijk anders. Elke organisatie is anders en tools en methodes zijn content-afhankelijk. Dus leren we je ook waarom tools werken zoals ze werken. En daarmee wordt jij een chef in plaats van een receptenboek-volger.

Het team

Sjoerd Kessels

Sjoerd Kessels

Een kracht van Sjoerd is het duiden van de principes achter de praktijk, waardoor hij klanten in staat stelt om zelf nieuwe passende praktijken te ontwikkelen.

Gregor Heidinger

De bruggenbouwer in Gregor is altijd op zoek naar onderliggende gedachten en motieven, en daardoor als geen ander in staat tot het smeden van (management)teams.
Dave Boere

Dave Boere

De grote commerciële- en change ervaring maakt Dave in een Agile- en Change omgeving uniek.

Wij werken o.a. voor: