fbpx

Over ons

Waar we voor staan

Als je als organisatie snel meebeweegt blijf je relevant. Daarom zien wij het als onze missie om organisaties wendbaarder te maken. We prikkelen, dagen uit en doorbreken. Door middel van consultancy en training stomen we organisaties klaar voor de realiteit van nu. Dat betekent:

  • Sneller kunnen reageren op veranderingen in de markt
  • Effectievere processen
  • Innovatieve business modellen

  • Gemotiveerde en betrokken medewerkers
  • Snelle besluitvorming

Wij helpen organisaties een ingebouwd vermogen te ontwikkelen om relevant te blijven in een complexe en snel veranderende omgeving door zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden. Een organisatie die snel schakelt, reageert en zich aanpast, maar toch in controle blijft.

Trivorto zorgt ervoor dat wendbaarheid onderdeel uit gaat maken van het DNA van je organisatie

De mensen die het doen

Bij onze klanten werken we met gespecialiseerde consultants die het verschil maken. Ons team bestaat uit eigen consultants en een vaste groep aan flexibele consultants. Iedereen heeft zijn eigen krachten, maar één ding hebben we in elk geval gemeen: we durven outside the box te denken en houden ons niet koste wat het kost aan de bestaande frameworks. We mixen en matchen, zodat we kunnen leveren wat de organisatie écht nodig heeft. Zo passen we het DNA van de organisatie aan, zodat wij uiteindelijk niet meer nodig zijn.

Wat ons anders maakt

Boven de
materie

We durven de populaire frameworks en het huidige governancemodel met elkaar te combineren. We pakken de meest bruikbare elementen uit elk framework en creëren zo een nieuw framework dat naadloos op jullie organisatie aansluit.

Voeten in
de modder

Wij staan graag met onze voeten in de spreekwoordelijke modder om samen met management en medewerkers tot een duurzame verandering van de organisatie te komen.

Eigenwijs &
prikkelend

We zien het als onze taak om vastgeroeste denkpatronen te doorbreken, en mensen uit te dagen en te prikkelen tot nieuwe mogelijkheden en denkrichtingen. We doen wat nodig is.

Maatwerk

Er bestaat geen generieke blauwdruk voor een adaptieve organisatie. Elke organisatie is anders. Elk verandertraject is maatwerk. Leren en experimenteren staan voorop.

Klanten waar we trots op zijn

Op zoek naar een Agile consultant met lef?