Achtergrond

Trivorto is ontstaan uit twee overtuigingen: De eerste is dat we op een keerpunt staan waarin organisaties zich structureel anders zullen moeten gaan organiseren om relevant blijven in een steeds complexere en sneller veranderende omgeving. De tweede is dat wij de kennis, ervaring, en passie hebben om hier een bijdrage aan te leveren.

Trivorto is opgericht door drie ervaren gepassioneerde wereldveranderaars die elkaar aanvullen: een breekijzer; een bruggenbouwer; en een strateeg… samen met ons netwerk van ervaren consultants helpen wij organisaties echt wendbaarder en adaptive te worden. Niet alleen in naam, niet door een instrumentele toepassing van wat tools en trucs, geen hit-and-run consultancy technieken, maar verandering tot in het dna van de organisatie. Wat wij een Adaptive Organization noemen.

Een Adaptive Organization heeft het vermogen zichzelf continue opnieuw uit te vinden.

Trivorto Building Adaptive Organization

Het team

Sjoerd Kessels

Sjoerd Kessels

Een kracht van Sjoerd is het duiden van de principes achter de praktijk, waardoor hij klanten in staat stelt om zelf nieuwe passende praktijken te ontwikkelen.

Gregor Heidinger

De bruggenbouwer in Gregor is altijd op zoek naar onderliggende gedachten en motieven, en daardoor als geen ander in staat tot het smeden van (management)teams.
Dave Boere

Dave Boere

De grote commerciële- en change ervaring maakt Dave in een Agile- en Change omgeving uniek.