Verandering tot in het DNA van je organisatie

Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie wendbaarder wordt. Dat betekent:

  • sneller kunnen reageren op veranderingen in de markt
  • effectievere processen
  • innovatieve business modellen
  • gemotiveerde en geëngageerde medewerkers
  • snelle besluitvorming

Wij helpen organisaties, teams en individuen. Dat doen we door middel van consultancy, één-op-één coaching en incompany trainingen. Zo werken we aan een duurzame verandering op het gebied van organisatiestructuur, gedrag en cultuur en de manier van managen.

 Trivorto zorgt ervoor dat wendbaarheid onderdeel uit gaat maken van het DNA van je organisatie

Wij als consultants & coaches

We stijgen boven de materie uit
Onze consultants hebben enorm veel kennis en werken voor grote, complexe bedrijven als Transavia, Eneco, de NS, Philips en het Erasmus MC. We stijgen boven de materie uit en durven de populaire frameworks naar onze eigen hand te zetten en met elkaar te combineren. We werken geen vast stappenplan af, maar kijken als expert naar wat jouw organisatie nodig heeft.

Met de voeten in de modder
Onze consultants combineren kennis met uitgebreide praktijkervaring. Wij zijn niet het type consultants dat een vrijblijvend rapport schrijft en weer vertrekt. Wij staan graag met onze voeten in de spreekwoordelijke modder om samen met management en medewerkers tot een duurzame verandering van de organisatie te komen. We zijn graag mede verantwoordelijk voor het resultaat. Tegelijkertijd trainen en coachen we interne change agents die uiteindelijk ons werk overnemen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat duurzame verandering van binnenuit moet komen.

Eigenwijs en prikkelend
Een tikje eigenwijs zijn we wel. We zien het als onze taak om vastgeroeste denkpatronen te doorbreken, en mensen uit te dagen en te prikkelen tot nieuwe mogelijkheden en denkrichtingen. Onze passie en ons enthousiasme werkt daarbij aanstekelijk. Gegarandeerd.

Maatwerk
Het resultaat? Dat bepalen en bereiken we samen. Er bestaat geen generieke blauwdruk voor een adaptieve organisatie. Elke organisatie is anders. Elk verandertraject is maatwerk. We combineren algemeen toepasbare principes met onze en jouw kennis en ervaring. Samen met een gezonde dosis lef en de wil om echt te veranderen zorgen die voor een duurzame adaptieve organisatie.

Een Adaptive Organisatie heeft het kernvermogen zichzelf continu opnieuw uit te vinden

Het team

Sjoerd Kessels

Sjoerd Kessels

Een kracht van Sjoerd is het duiden van de principes achter de praktijk, waardoor hij klanten in staat stelt om zelf nieuwe passende praktijken te ontwikkelen.

Gregor Heidinger

De bruggenbouwer in Gregor is altijd op zoek naar onderliggende gedachten en motieven, en daardoor als geen ander in staat tot het smeden van (management)teams.
Dave Boere

Dave Boere

De grote commerciële- en change ervaring maakt Dave in een Agile- en Change omgeving uniek.

Wij werken o.a. voor: