fbpx

Leading SAFe® Training | Online Training

Wil je meer rendement uit jouw Agile organisatie halen en je teams beter laten samenwerken?

Tijdens onze SAFe® training leer je hoe je meer rendement uit je roadmap haalt. Ook leer je uitdagingen van samenwerken op te lossen. Daarnaast leer je wanneer jij wel of niet een Scaling framework moet gebruiken en hoe je op een effectieve wijze een implementatie aanpakt. In vier leerzame dagdelen word je op een interactieve wijze door de theorie heen geleid. De ervaren trainers hebben zelf vele verandertrajecten en transformaties begeleid en leren nog elke dag. We stomen je klaar voor het SAFe® Agilist certificaat en je eigen verandering. Na het slagen ontvang je de SAFe® Agilist (SA) licentie en word je automatisch lid van de ‘Scaled Agile Community’.

Leading SAFe

Het Scaled Agile Framework is als een 'wolf in schaapskleren'

Vaak wordt SAFe® gezien als een verzameling processen en rollen, maar er is veel meer. Bijvoorbeeld de sterke koppeling van de strategie aan de uitvoering en de focus die dit aanbrengt. 

Maar naast de tastbare kant, is de minder tastbare kant minstens zo belangrijk. Met de juiste kennis, kan SAFe® het gedrag van mensen in een organisatie zichtbaar maken en ontstaat een mogelijkheid om hier op bij te sturen waar nodig. 

Daarom besteden we in onze trainingen, naast de processen en rollen ook aandacht aan de minder tastbare kant van SAFe® (denk aan leiderschap, mindset, verandermanagement). 

Wil je meedoen met onze gecertificeerde Leading SAFe® training? Je kunt je inschrijven voor deze training, er zijn nog een paar plekken beschikbaar!

 

SAFe® Training | Online Training

Na het volgen van deze training...

Agile Scaling

Begrijp je welke problemen in een organisatie we aanpakken met Agile Scaling.

Lean-Agile principes

Begrijp je de Lean-Agile principes achter SAFe® en weet je hoe je ze kunt toepassen.

Scaled Agile Framework

Kun je het Scaled Agile Framework 5.0, inclusief rollen en events implementeren in je organisatie.

Waarde cyclus

Kun je continu waarde ontdekken, integreren, deployen en releasen. En begrijp je wat deze termen inhouden.

Portfoliomanagement

Weet je hoe je Agile Portfoliomanagement implementeert en begrijp je Agile budgetteren.

Valkuilen herkennen

Herken je de valkuilen van een Enterprise Agile transformatie.

Leer het van experts

Heb je een jumpstart om SAFe® te implementeren en te benutten door een schat aan ervaringen mee te nemen van onze experts.

Klaar voor het examen

Ben je klaar voor het examen. Het examen kun je doen in je eigen tijd, op een plek die je zelf kiest.

12 PE punten / uren

Deze training, die garant staat voor een ideale mix van theorie en praktijk, komt in aanmerking voor 12 PE punten / PE uren (Permanente Educatie Uren).

Gregor Heidinger

Owner & Consultant, Trivorto

Dave Boere

Owner & Consultant, Trivorto

Meer dan 10.000 mensen getraind

Wie gaan jou trainen?

Deze training heeft een fijne balans tussen theorie en praktijk

Stoom je klaar voor het SAFe® Agilist certificaat

De training Leading SAFe® biedt een diepgaand inzicht in het Scaled Agile Framework. Voor organisaties die agile naar het volgende niveau willen tillen.

Leer hoe vele teams samen werken aan één product. Ervaar hoe teams en stakeholders samen tot een plan komen in onze Big Room Planning simulatie. Krijg inzicht in een effectievere manier van budgettering op portfolio niveau.

•  Gecertificeerde trainers

•  Inclusief SAFe® Agilist (SA) certificaat

Leer hoe Agile en Lean principes op Enterprise niveau toe te passen.

Testimonials

WAT ONZE deelnemers ZEGGEN...

Trivorto werkt voor de Top 100 van Nederland

EEN GREEP UIT Onze klanten


Als je als organisatie snel meebeweegt blijf je relevant. Daarom zien wij het als onze missie om organisaties wendbaarder te maken. We prikkelen, dagen uit en doorbreken. Door middel van consultancy en training stomen we organisaties klaar voor de realiteit van nu.

Meer informatie? Of wil je je opgeven om deel te nemen?

Deze training is twee dagen

Ben jij er ook bij?

De Modules

1. Welk probleem lossen we op?

Voor welke uitdaging staat je organisatie? Is dat wendbaarheid, snellere time to market, efficiënter werken, meer alignment? Welke rol speelt SAFe® hierin, Is SAFe® een doel op zich? Nee! SAFe® is een oplossing voor een probleem waar grotere organisaties tegenwoordig alsmaar vaker mee worden geconfronteerd. In dit deel van de training gaan we in op dit probleem. Met de inzichten in de onderliggende uitdagingen zijn we beter in staat om de juiste oplossing te vinden.

2. SAFe® overview

Uit welke onderdelen bestaat het SAFe® framework? In dit deel van de training schetsen we (letterlijk!) het SAFe framework, waardoor je stap voor stap wordt meegenomen en een duidelijk beeld krijgt van het framework.

3. SAFe® principes

Is elke SAFe® implementatie hetzelfde? Nee, je zult het framework moeten aanpassen aan jouw situatie. In dit aanpassen schuilt ook een gevaar, het gevaar van oude wijn in nieuwe zakken en dus geen echte oplossing voor het probleem. Daarom zijn de onderlinge principes van het SAFe® framework zo belangrijk. Deze principes helpen je in het maken van de juiste keuzes bij het implementeren van SAFe® in jouw organisatie. 

4. Planning, Leiderschap en Verandermanagement

Hoe plan je het werk over meerdere teams op een wendbare wijze? SAFe® heeft hier een bijzondere aanpak bij waar we bij stil moeten staan. Verder gaan we in dit blok in op leiderschapSAFe® vraagt om een leiderschapsstijl waarin leiders vooral de omgeving managen en niet de mensen. Een ander belangrijk onderwerp is verandermanagement. De implementatie van SAFe® is zeker verandermanagement en hoe kun je de kans van slagen van SAFe® binnen jouw organisatie vergroten? 

5. Terugkomdag

Na het volgen van de training en het afleggen van het bijbehorende examen is het goed om bij elkaar te komen om vragen die in de tijd zijn ontstaan als groep te beantwoorden en ervaringen uit te wisselen. 

Blijf relevant

Deze training is interessant voor:

deze functies:

•  Executive management; CIO, VP level
•  Development Managers; QA managers
•  Programma en Projectmanagers
•  Product Managers
•  Portfolio managers, PMO
•  Architecten

EN MEER:

De Leading SAFe® training is relevant voor iedereen die als manager of change-agent nauw betrokken is bij een scaled agile implementatie, en een goede basiskennis wil opbouwen over het Scaled Agile Framework.

Iedereen is welkom op de training Leading SAFe®. Om aan het examen deel te nemen bevelen we echter voorkennis aan op het niveau van Professional Scrum Master I of Professional Scrum Product Owner I, of gelijkwaardige ervaring. Praktijkervaring met Scrum is wenselijk. 


RESERVEER JOUW PLEK

Leading SAFe® Training | Online Training 

Prijs: €1495 excl. BTW als je je nu inschrijft. 

Lesdata: In overleg.

Na het slagen ontvang je de SAFe® Agilist (SA) licentie en word je automatisch lid van de ‘Scaled Agile Community’.

Vul hieronder jouw gegevens in. Wij komen dan binnen 48 uur bij je terug met alle informatie die je nodig hebt, om deel te kunnen nemen.

Let op: de factuur ontvang je pas na onze eerste mail. Je zit dus nog nergens aan vast.

Wij zien je graag! Heb je nog vragen, bel ons mail ons dan via onderstaande contactgegevens. 


(Noot: Dit is een gecertificeerde training, waardoor wij ons aan de voorwaarden dienen te houden die bepaald worden door Scaled Agile INC. 

TElefoon: +31 202619158
WHATSAPP: +31 6 460 564 53
Email: claudia@trivorto.com
KANTOOR: LAPLACESTRAAT 78, 1098 HZ, AMSTERDAM

“Hoi, ik ben Claudia, jouw support bij Trivorto. Heb je vragen?
Ik help je graag! Whatsapp me gerust op 06 460 564 53.”