Training Verandermanagement 3.0

De training verandermanagement 3.0 wijzigt je kijk op organisatieveranderingen fundamenteel. Of je nu betrokken bent bij een agile transformatie, of een grote organisatieverandering, veranderingen in organisaties lijken altijd groot, moeizaam, en pijnlijk. Succes is moeilijk te meten, en ze verlopen in elk geval nooit volgens plan. En in de turbulente onzekere omgeving waarin organisaties vandaag de dag opereren, neemt de noodzaak tot voortdurende verandering alleen maar toe. Het is daarom tijd voor een fundamenteel andere aanpak.

Waar veel transformaties nog steeds top-down plaatsvinden en planmatig zijn, introduceert Verandermanagement 3.0 een feedback gedreven aanpak waarbij iedereen betrokken is. Leer weerstand tegen verandering te reframen naar een reactie op verandering met dieper inzicht in hoe mensen met veranderingen omgaan. Leer continue verandering in te bouwen als kernkwaliteit van de organisatie.

De training Verandermanagement 3.0 is gebaseerd op de Lean Change Management methode van Jason Little, en deelnemers ontvangen een wereldwijd erkend certificaat.

Kosten: €1350,-
Duur: Twee dagen
Locatie: Incompany
Taal: Nederlands / Engels

Na deze training

 • Begrijp je hoe agile, lean en lean startup methodes toegepast kunnen worden op verandermanagement
 • Kun je ‘weerstand tegen verandering’ reframen naar ‘reactie op verandering’
 • Kun je een planmatige aanpak omzetten naar een feedback gedreven aanpak, door middel van experimenten
 • Weet je hoe je gebruik kunt maken van lichtgewicht tools zoals een change canvas
 • Weet je hoe je het vermogen tot continue verandering in kunt bouwen in organisaties
 • Ontwikkel je jouw eigen framework voor verandering op maat

Deze training is interessant voor

 • Agile Coaches
 • Verandermanagers
 • Managers en leiders
 • Scrum Masters
 • Project Managers

En voor alle anderen die betrokken zijn of gaan worden bij een organisatieverandering, en op zoek zijn naar een succesvollere methode dan de vaak pijnlijke trage traditionele planmatige verandermanagement methodes.

Voor deze training is geen specifieke voorkennis noodzakelijk.

Dit gaan we behandelen

In deze tweedaagse workshop leer je een moderne aanpak voor het introduceren en beheersen van veranderingen in jouw organisatie. Dit doen we aan de hand van vijf thema’s:

 • Lean Change Management© cyclus
 • How People Experience Change
 • How to Create Alignment for Change
 • How to Design Change Experiments
 • How to Architect your own change framework

Ben jij erbij?

Extra's

Naast twee enerverende dagen waarin je veel over verandering leert van de trainer en van elkaar krijg je:

 • Het boek Lean Change Management van Jason Little
 • Toegang tot een besloten LinkedIn groep
 • De mogelijkheid om een gecertificeerde facilitator te worden
 • Toegang tot een maandelijkse Google Hangout met andere deelnemers

Trainers

Waarom Trivorto?

Ervaren
trainers

De trainers hebben jarenlange ervaring met verandermanagement. Niet alleen als trainer, maar ook als consultant bij grote, succesvolle organisaties.

Boven de
materie

Je leert boven de materie uit te stijgen. Na deze training durf je de populaire frameworks naar je eigen hand te zetten en met elkaar te combineren. Zo kun je veranderen op een manier die bij je organisatie past.

Eigenwijs &
prikkelend

We zien het als onze taak om vastgeroeste denkpatronen te doorbreken, en mensen uit te dagen en te prikkelen tot nieuwe mogelijkheden en denkrichtingen.

Doen, doen,
doen!

Tijdens onze trainingen krijg je heel veel waardevolle informatie, maar we zetten je vooral lekker veel aan het werk. Zo blijft de theorie veel beter hangen en heb je direct handvatten om de opgedane kennis in de praktijk toe te passen.

Testimonials

Het team van Trivorto is Agile minded. Dat is terug te zien in hun manier van werken en samenwerken. Trivorto is gericht op mensen en het toevoegen van waarde.

placeholder
Paul te Bokkel
Interim Agile Coach, Albert Heijn

Met Gregor van Trivorto krijg je veel ervaring binnen. Hij confronteert je met de keuzes die je maakt en laat heel natuurlijk het eigenaarschap van de change liggen waar het hoort, namelijk bij jezelf. Vriendelijk en bekwaam.

placeholder
Chris Amelink
Manager Systeem Ontwikkeling, CB

De mensen die bij Trivorto werken snappen hoe veranderingen in verschillende omgevingen werken. Dat merk je. Ze hebben aandacht voor de psychologische onderlaag en zijn niet alleen instrumentueel bezig. Het aanjagen, aanleren en doorvoeren van veranderingen zit in de genen van de mensen die bij Trivorto werken.

placeholder
Rana Pahladsigh
Interim Agile Coach, Albert Heijn

Ik sta nu nog sterker in mijn schoenen om het gesprek met het team en het management aan te gaan. Zowel in groepsverband als 1-op-1.

placeholder
Mark van der Berg
Agile Coach, Albert Heijn

Wat we schreven over Verandermanagement 3.0

 • Are your Value Streams defined correctly? How visualization can help.

  In these days, organizations are operating in a complex world, where competition comes from unexpected quarters, customers are less loyal, and organizations find themselves doing things they have never done before. Therefore, it is crucial for organizations to gather feedback as soon as possible and to be able to adapt quickly if needed. To do

  8 oktober 2019
 • Mijn persoonlijke verandertraject

  Het is april 2018. Aangemoedigd door een vriendin ga ik alleen naar een leiderschapsworkshop.  Dit was een hele stap voor mij. Waarom? Iedereen kent ze vast wel: de zelfsaboterende overtuigingen: Wat zullen anderen wel niet denken? Straks zijn daar allemaal mensen die het beter weten Straks sta ik alleen Misschien is het wel zonde van

  16 april 2019