Trainingen

Trainingen van Trivorto

Trivorto biedt een breed scala aan trainingen die wendbare organisaties verder helpen: van basis Scrum trainingen naar het schalen van agile. Van managementtrainingen naar trainingen rond organisatieverandering en transformaties.

En dan aanpak. Maximaal rendement, dat is ons recept: Didactisch verantwoorde trainingsmethoden als basis, gegarneerd met heel veel praktijkervaring en dus praktijkvoorbeelden, doorregen met vele oefeningen, zodat je niet alleen leert maar ook ervaart.

Trainingen van Trivorto

Trivorto is specialist in verandermanagement, en (scaled) agile werken. Trivorto verzorgt SAFe en management trainingen. De SAFe trainingen worden gegeven door top agile consultants op diverse locaties in Nederland. De trainingen zijn op de praktijk gericht en interactief opgezet. Komende periode staan op de kalender Leading SAFe, SAFe Advanced Scrum Master en de scrum master training. Wil je alles leren over  moderne vormen van management en organisatie- verandering, dan is de training Management 3.0 en Verandermanagement 3.0 perfect voor je.

X
X
X