De kwaliteit van een training staat of valt natuurlijk met de trainer. En wat dat betreft zit je goed bij Trivorto. Onze trainers verbeteren zichzelf voortdurend op het gebied van didactische technieken, zoals Training from the back of the room. We sleutelen voortdurend aan onze trainingen op basis van feedback van onze cursisten. We wisselen theorie zorgvuldig af met veel praktijkvoorbeelden en oefeningen om rendement te maximaliseren. En waar nodig en nuttig schakelen we een extra trainer bij zodat je van nog meer praktijkervaring kunt profiteren.

Hieronder vind je de profielen van onze trainers. Neem gerust contact met een van ons op als je een vraag hebt over onze trainingen.

Sjoerd Kessels

Sjoerd Kessels

Een kracht van Sjoerd is het duiden van de principes achter de praktijk, waardoor hij klanten in staat stelt om zelf nieuwe passende praktijken te ontwikkelen.

Gregor Heidinger

De bruggenbouwer in Gregor is altijd op zoek naar onderliggende gedachten en motieven, en daardoor als geen ander in staat tot het smeden van (management)teams.
Dave Boere

Dave Boere

De grote commerciële- en change ervaring maakt Dave in een Agile- en Change omgeving uniek.