SAFe trainingen

  • SAFe trainingen

SAFe trainingen

SAFe (Scaled Agile Framework) is een raamwerk van principes en good practices dat helpt om een agile manier van werken op te schalen. Niet alleen de samenwerkingsvorm tussen meerdere agile teams, maar ook de verdere integratie van agile binnen de organisatie krijgt aandacht.

Trivorto is SAFe Silver partnerTrivorto helpt u op weg met de invoering van SAFe door middel van safe trainingen in samenwerking met de officiële Scaled Agile Academy. Onze trainers zijn zeer ervaren in het schalen van agile, en brengen vele praktijkvoorbeelden in op diverse toepassingsgebieden zoals software development, hardware development, commercie, en service organisatie. Trivorto is officieel partner van Scaled Agile Inc.

Gezamenlijk hebben we tientallen PI Planning events achter de rug en kennen we als geen ander de do’s en don’ts, valkuilen, en praktische tips voor een succesvolle transformatie.

Meer informatie opvragen >>

Aanbod SAFe trainingen

Overige Trivorto trainingen

Trivorto is specialist in verandermanagement, en (scaled) agile werken. Trivorto verzorgt SAFe en management trainingen. De SAFe trainingen worden gegeven door top agile consultants op diverse locaties in Nederland. De trainingen zijn op de praktijk gericht en interactief opgezet. Komende periode staan op de kalender Leading SAFe, SAFe Advanced Scrum Master en de scrum master training. Wil je alles leren over  moderne vormen van management en organisatie- verandering, dan is de training Management 3.0 en Lean Change Management perfect voor je.

X
X
X