Werken bij

VACATURES

Word jij onze nieuwe collega? De volgende vacatures staan momenteel open:

WERKEN BIJ TRIVORTO

We maken organisaties wendbaarder
In deze snel veranderende wereld overleef je het niet als je niet snel genoeg kunt meebewegen. Daarom zien wij het als onze missie om organisaties wendbaarder te maken. Onze ervaren consultants en coaches prikkelen, dagen uit en doorbreken. Door middel van consultancy en training stomen we organisaties klaar voor de realiteit van nu.

Uitdagende trajecten
Onze consultants hebben enorm veel kennis en werken voor grote, complexe bedrijven als Transavia, Eneco, de NS, Philips en het Erasmus MC. We stijgen boven de materie uit en durven de populaire frameworks naar onze eigen hand te zetten en met elkaar te combineren. We werken geen vast stappenplan af, maar kijken als expert naar wat een organisatie nodig heeft. Elke organisatie is anders, elk traject is maatwerk.

Ruimte voor ontwikkeling
Trivorto loopt graag voorop. Daarom krijg je bij ons volop de kans om jezelf te ontwikkelen. Bovendien ben je in goed gezelschap. Ons team van experts vult elkaar aan en daagt elkaar uit. Zo groeien we niet alleen individueel, maar ook als organisatie. We zitten vaak bij klanten, maar komen ook regelmatig samen om te sparren, de koers van Trivorto bij te sturen en om gezellige dingen te doen. Naast de cijfers is ook werkplezier bij ons een belangrijke pijler voor succes.

Kom jij ons team versterken?


Meer weten over werken bij Trivorto? Staat jouw vacature er niet bij, maar denk je dat je toch goed in ons team zou passen?

Neem dan contact op met Claudia via claudia@trivorto.com.

X
X
X