Werken bij

VACATURES

Word jij onze nieuwe collega? De volgende vacatures staan momenteel open:

WERKEN BIJ TRIVORTO

We maken organisaties wendbaarder
Als  je als organisatie snel kunt meebewegen blijf je relevant. Daarom zien wij het als onze missie om organisaties wendbaarder te maken. We prikkelen, dagen uit en doorbreken. Door middel van consultancy en training stomen we organisaties klaar voor de
realiteit van nu.

Uitdagende trajecten
Wij stijgen boven de materie uit en durven de populaire frameworks naar onze eigen hand te zetten en met elkaar te combineren. We werken met een feedback gedreven aanpak en kijken als expert
naar wat een organisatie nodig heeft. Elke organisatie is anders, elk traject is maatwerk.

Ruimte voor ontwikkeling
Trivorto loopt graag voorop. Daarom krijg je bij ons volop de kans om jezelf te ontwikkelen binnen
ons Trivorto groeipad. Als team vullen wij elkaar aan, dagen we elkaar uit en hebben we veel plezier. Aan de ene kant doe je mooie uitdagende opdrachten bij onze klanten, maar je denkt ook mee over de verdere ontwikkeling van Trivorto. Natuurlijk is fun ook een belangrijke factor. Dus naast dat we twee keer per maand als team bij elkaar komen vinden we het ook leuk om andere activiteiten met elkaar te ondernemen.

Wat ga je doen?
Jij gaat alleen of samen met ons op zoek naar een opdracht. Belangrijk is dat de opdracht bij je past en dat je er blij van wordt. Deze opdracht voer je grotendeels zelfstandig uit. Je hebt echter altijd een ervaren team achter de hand dat voor je klaar staat. Naast je werk voor klanten zul je betrokken worden bij de ontwikkeling van Trivorto.

Om ons team uit te breiden zijn we op zoek naar Scaling Agile coaches, SAFe Agile coaches en Transformatiemanagers met de ambitie om verder te groeien in hun vakgebied.

Kom jij ons team versterken?


Meer weten over werken bij Trivorto? Staat jouw vacature er niet bij, maar denk je dat je toch goed in ons team zou passen?

Neem dan contact op met Claudia via claudia@trivorto.com.

X
X
X