fbpx

Werken bij

Wij zijn op zoek naar nieuw talent! Trivorto groeit hard en daarom zoeken wij consultants met lef en passie voor organisatieveranderingen. Bij Trivorto is er een open en enthousiaste bedrijfscultuur. Waarbij wij de ontwikkeling van onze consultants erg belangrijk vinden. Daarnaast hebben we een leuk team en zorgen we er met zijn allen voor dat we organisaties helpen in hun transformatie.

Job Posting Title Location Department Date
Junior agile consultant Heel Nederland Vaste dienst / freelance 9 februari 2022
Agile consultant Heel Nederland Vaste dienst / freelance 9 februari 2022
Strategisch consultant Heel Nederland Vaste dienst / freelance 2 februari 2022
Open sollicitatie Heel Nederland Vaste dienst / freelance 9 februari 2022

Als consultant werk je in de rol van scaling agile coach, portfoliomanager, SAFe agile coach, RTE, PMO, scrum master of transformatiemanager.
Denk je dat jij in ons team past? Neem dan contact op met Claudia via claudia@trivorto.com.

Omdat wij geloven in een duurzame relatie besteden wij veel aandacht aan ons recruitment proces. Het gaat er wat ons betreft niet alleen om of je de rol kunt vervullen maar ook of we een klik met elkaar hebben en een match op elkaars waarden.

Ons recruitment proces ziet er als volgt uit:

  • Screening door recruitment
  • Eerste interview
  • Tweede interview
  • Aanbod
  • Champagne moment: Welkom bij Trivorto

 

“Ik werk bij Trivorto, omdat ik het idee had dat ik er heel veel kon leren. Die verwachting is helemaal uitgekomen. Ik heb in een paar maanden tijd meer geleerd dan in de vijf jaar ervoor. Dat komt vooral door de vrijheid die ik krijg om dingen zelf uit te zoeken en te regelen. Maar als het nodig is staan Dave en Gregor altijd voor me klaar om even te sparren.”

Susan Batterink-van Leeuwen – Agile Coach bij Trivorto

 

“Het leukste aan werken bij Trivorto vind ik de eerlijke discussies, waarin rechttoe rechtaan feedback gegeven wordt. Daarin heeft iedereen altijd compleet respect voor de persoon en er is ruimte voor een tegenreactie. Als er iets niet goed is gegaan is dat niet alleen bespreekbaar, we gaan ook samen kijken hoe het de volgende keer beter kan. Daardoor leer ik heel veel en word ik uitgedaagd om grenzen te verleggen.”

Sjoerd Wieringa – Agile Coach bij Trivorto

We maken organisaties wendbaarder

Als je als organisatie snel kunt meebewegen blijf je relevant. Daarom zien wij het als onze missie om organisaties wendbaarder te maken. We prikkelen, dagen uit en doorbreken. Door middel van consultancy en training stomen we organisaties klaar voor de realiteit van nu.

Uitdagende trajecten

Wij stijgen boven de materie uit en durven de populaire frameworks naar onze eigen hand te zetten en met elkaar te combineren. We werken met een feedback gedreven aanpak en kijken als expert naar wat een organisatie nodig heeft. Elke organisatie is anders, elk traject is maatwerk.

Ruimte voor ontwikkeling

Trivorto loopt graag voorop. Daarom krijg je bij ons volop de kans om jezelf te ontwikkelen binnen ons Trivorto groeipad. Als team vullen wij elkaar aan, dagen we elkaar uit en hebben we veel plezier. Aan de ene kant doe je mooie uitdagende opdrachten bij onze klanten, maar je denkt ook mee over de verdere ontwikkeling van Trivorto. Natuurlijk is fun ook een belangrijke factor. Dus naast dat we twee keer per maand als team bij elkaar komen vinden we het ook leuk om andere activiteiten met elkaar te ondernemen.

Wat houdt werken bij Trivorto in?

Jij gaat alleen of samen met ons op zoek naar een opdracht. Belangrijk is dat de opdracht bij je past en dat je er blij van wordt. Deze opdracht voer je grotendeels zelfstandig uit. Je hebt echter altijd een ervaren team achter de hand dat voor je klaar staat. Naast je werk voor klanten zul je betrokken worden bij de ontwikkeling van Trivorto.

Het samenwerken binnen Trivorto kan op verschillende manieren. Zo kun je als zzp-er je ook aansluiten bij Trivorto.

Meer weten over werken bij Trivorto? Sluiten deze vacatures niet aan, maar denk je dat je toch goed in ons team zou passen?

Neem dan contact op met Claudia via claudia@trivorto.com.