Werken bij

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Trivorto groeit hard en daarom zoeken we Scaling Agile coaches, SAFe Agile coaches en Transformatiemanagers met de ambitie om verder te groeien in hun vakgebied. Denk je dat jij in ons team zou passen? Neem dan contact op met Claudia via claudia@trivorto.com.

Vacatures

Vacature Titel Locatie Afdeling Datum
Vacature Scaled Agile Coach (senior) Heel Nederland Vaste dienst / freelance 7 oktober 2019
Vacature Agile Coach (medior) Heel Nederland Vaste dienst / freelance 7 oktober 2019
Vacature Scrum Master (medior) Heel Nederland Vaste dienst / freelance 7 oktober 2019
Open sollicitatie Heel Nederland Vaste dienst / freelance 7 oktober 2019

Kom jij ons team versterken?

We maken organisaties wendbaarder

Als je als organisatie snel kunt meebewegen blijf je relevant. Daarom zien wij het als onze missie om organisaties wendbaarder te maken. We prikkelen, dagen uit en doorbreken. Door middel van consultancy en training stomen we organisaties klaar voor de realiteit van nu.

Uitdagende trajecten

Wij stijgen boven de materie uit en durven de populaire frameworks naar onze eigen hand te zetten en met elkaar te combineren. We werken met een feedback gedreven aanpak en kijken als expert naar wat een organisatie nodig heeft. Elke organisatie is anders, elk traject is maatwerk.

Ruimte voor ontwikkeling

Trivorto loopt graag voorop. Daarom krijg je bij ons volop de kans om jezelf te ontwikkelen binnen ons Trivorto groeipad. Als team vullen wij elkaar aan, dagen we elkaar uit en hebben we veel plezier. Aan de ene kant doe je mooie uitdagende opdrachten bij onze klanten, maar je denkt ook mee over de verdere ontwikkeling van Trivorto. Natuurlijk is fun ook een belangrijke factor. Dus naast dat we twee keer per maand als team bij elkaar komen vinden we het ook leuk om andere activiteiten met elkaar te ondernemen.

Wat houdt werken bij Trivorto in?

Jij gaat alleen of samen met ons op zoek naar een opdracht. Belangrijk is dat de opdracht bij je past en dat je er blij van wordt. Deze opdracht voer je grotendeels zelfstandig uit. Je hebt echter altijd een ervaren team achter de hand dat voor je klaar staat. Naast je werk voor klanten zul je betrokken worden bij de ontwikkeling van Trivorto.

Meer weten over werken bij Trivorto? Sluiten deze vacatures niet aan, maar denk je dat je toch goed in ons team zou passen?

Neem dan contact op met Claudia via claudia@trivorto.com.