fbpx

Claudia BlommestijnSales & community manager

Claudia - vierkant - 1
expertise
 • Coaching
 • Recruitment
 • Management
opleidingen & certificaten
 • ICAgile Certified Professional Agile Coaching
 • Lean Change Agent
 • Professional Scrum Master I

Authenticiteit, leiderschap en vrijheid zijn belangrijke pijlers voor hoe Claudia in het leven staat. Vanuit deze pijlers gaat ze verschillende uitdagingen aan. De rode draad in haar carrière is het helpen van collega’s, klanten of medewerkers met als doel meer uit henzelf of de business te halen.

Claudia wordt blij van een doe-mentaliteit, nieuwe dingen proberen en daar waar nodig aanpassen om zo de vooraf gestelde doelen te behalen. Een doelgerichte aanpak uit zich in haar doorzettingsvermogen, het bedenken van creatieve oplossingen en het zoeken van samenwerking.

Claudia heeft de kracht om mensen in beweging te krijgen en hierdoor stappen te maken richting het gewenste resultaat.

Een doelgerichte aanpak uit zich in Claudia’s doorzettingsvermogen, het bedenken van creatieve oplossingen en het zoeken van samenwerking.

artikelen van Claudia

 • De Lean Coffee Sessie van 28 november was weer een succes!

  Op 28 november was het weer zover. 22 verschillende mensen, vanuit verschillende organisaties kwamen samen tijdens de Lean Coffee Sessie van Trivorto. Dit keer bij Havenbedrijf Rotterdam. Waar de sessie over ging? Dat bepaalden de aanwezigen helemaal zelf, door middel van dot-voting. Zo’n avond verloopt natuurlijk beter met een gevulde maag, dus we begonnen de

  3 december 2019
 • Mijn persoonlijke verandertraject

  Het is april 2018. Aangemoedigd door een vriendin ga ik alleen naar een leiderschapsworkshop.  Dit was een hele stap voor mij. Waarom? Iedereen kent ze vast wel: de zelfsaboterende overtuigingen: Wat zullen anderen wel niet denken? Straks zijn daar allemaal mensen die het beter weten Straks sta ik alleen Misschien is het wel zonde van

  16 april 2019

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan deze training alleen maar aanbevelen. Twee enerverende dagen, zonder honderden slides, maar in plaats daarvan focus op waar het werkelijk om gaat en waardevolle discussies daaromheen. Daarnaast is Gregor een bijzonder fijn persoon die je in alle rust door de theorie begeleid.

Martin de Ruiter
Freelance Agile CoachFreelance Agile Coach,

Op zoek naar een Agile consultant met lef?