fbpx

Claudia Blommestijn Sales & community manager

expertise
 • Coaching
 • Recruitment
 • Management
opleidingen & certificaten
 • ICAgile Certified Professional Agile Coaching
 • Lean Change Agent
 • Professional Scrum Master I

Authenticiteit, leiderschap en vrijheid zijn belangrijke pijlers voor hoe Claudia in het leven staat. Vanuit deze pijlers gaat ze verschillende uitdagingen aan. De rode draad in haar carrière is het helpen van collega’s, klanten of medewerkers met als doel meer uit henzelf of de business te halen.

Claudia wordt blij van een doe-mentaliteit, nieuwe dingen proberen en daar waar nodig aanpassen om zo de vooraf gestelde doelen te behalen. Een doelgerichte aanpak uit zich in haar doorzettingsvermogen, het bedenken van creatieve oplossingen en het zoeken van samenwerking.

Claudia heeft de kracht om mensen in beweging te krijgen en hierdoor stappen te maken richting het gewenste resultaat.

Een doelgerichte aanpak uit zich in Claudia’s doorzettingsvermogen, het bedenken van creatieve oplossingen en het zoeken van samenwerking.

artikelen van Claudia

 • Committed Dating — Is it For everyone?

  One of the reasons so why people join a married dating site is to find a new relationship. They are seeking out one more https://millennialships.com/dating-tips-for-women/ hitched person to fulfill a sexual desire that they are not able to fulfill in the restrictions of their marriage. They do not want to take the risk of dating

  18 april 2022
 • De Lean Coffee Sessie van 28 november was weer een succes!

  Op 28 november was het weer zover. 22 verschillende mensen, vanuit verschillende organisaties kwamen samen tijdens de Lean Coffee Sessie van Trivorto. Dit keer bij Havenbedrijf Rotterdam. Waar de sessie over ging? Dat bepaalden de aanwezigen helemaal zelf, door middel van dot-voting. Zo’n avond verloopt natuurlijk beter met een gevulde maag, dus we begonnen de

  3 december 2019

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

“We hebben Trivorto ingeschakeld om ons te coachen in de verandering die Agile werken met zich meebrengt. Trivorto heeft bij het coachen een zeer praktische aanpak gebruikt en de teams verder geholpen bij het creëren van UserStories en de rol van de Product Owner hierbij. Toen we gingen nadenken over een (vervolg-) opleidingstraject voor onze PO’s, was Trivorto dan ook de logische keuze. Samen met hen zijn we tot een mooi traject gekomen, die niet alleen uit opleiding bestond maar ook uit Coaching en Masterclasses.”

TenneT

Op zoek naar een Agile consultant met lef?