Claudia BlommestijnSales & community manager

Claudia - vierkant - 1
expertise
 • Coaching
 • Recruitment
 • Management
opleidingen & certificaten
 • ICAgile Certified Professional Agile Coaching
 • Lean Change Agent
 • Professional Scrum Master I

Authenticiteit, leiderschap en vrijheid zijn belangrijke pijlers voor hoe Claudia in het leven staat. Vanuit deze pijlers gaat ze verschillende uitdagingen aan. De rode draad in haar carrière is het helpen van collega’s, klanten of medewerkers met als doel meer uit henzelf of de business te halen.

Claudia wordt blij van een doe-mentaliteit, nieuwe dingen proberen en daar waar nodig aanpassen om zo de vooraf gestelde doelen te behalen. Een doelgerichte aanpak uit zich in haar doorzettingsvermogen, het bedenken van creatieve oplossingen en het zoeken van samenwerking.

Claudia heeft de kracht om mensen in beweging te krijgen en hierdoor stappen te maken richting het gewenste resultaat.

Een doelgerichte aanpak uit zich in Claudia’s doorzettingsvermogen, het bedenken van creatieve oplossingen en het zoeken van samenwerking.

artikelen van Claudia

 • Mijn persoonlijke verandertraject

  Het is april 2018. Aangemoedigd door een vriendin ga ik alleen naar een leiderschapsworkshop.  Dit was een hele stap voor mij. Waarom? Iedereen kent ze vast wel: de zelfsaboterende overtuigingen: Wat zullen anderen wel niet denken? Straks zijn daar allemaal mensen die het beter weten Straks sta ik alleen Misschien is het wel zonde van

  16 april 2019

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Het team van Trivorto is Agile minded. Dat is terug te zien in hun manier van werken en samenwerken. Trivorto is gericht op mensen en het toevoegen van waarde.

placeholder
Paul te Bokkel
Interim Agile Coach, Albert Heijn

Op zoek naar een Agile consultant met lef?