fbpx

Gabrielle Baljon Zelfstandig Professional

expertise
  • Inkoop administratie
  • Verkoopadministratie
  • BTW aangiftes
  • Project administratie

Ik werk sinds 2018 met plezier bij Trivorto. Vrijheid en zelfstandigheid zijn belangrijke pijlers voor mij en bij Trivorto wordt hier ook echt rekening mee gehouden. De fijne samenwerking en goede sfeer tussen de collega’s van Trivorto is goed. Ook al ben ik als ZZP-er werkzaam bij Trivorto, ik heb toch collega’s en ben onderdeel van een leuk team. Samen met mijn collega’s draag ik zorg voor de kwaliteit en voortgang van Trivorto.

Trivorto heeft behoefte aan actuele informatie om hun beslissingen op te baseren. Deze informatie steeds meer geautomatiseerd tot stand. Bij het maken van deze beslissingen ben ik voor Trivorto een sparringpartner.
Zijn er vragen over de financiële administratie of over de projectadministratie dan ben ik het eerste aanspreekpunt. En hoe mooi is het om te zien dat op afstand werken met de juiste systemen heel goed werkt.  

Digitaal waar het kan, persoonlijk waar het moet!

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan deze training alleen maar aanbevelen. Twee enerverende dagen, zonder honderden slides, maar in plaats daarvan focus op waar het werkelijk om gaat en waardevolle discussies daaromheen. Daarnaast is Gregor een bijzonder fijn persoon die je in alle rust door de theorie begeleid.

Martin de Ruiter
Freelance Agile Coach,

Op zoek naar een Agile consultant met lef?