fbpx

Gabrielle Baljon Zelfstandig Professional

expertise
  • Inkoop administratie
  • Verkoopadministratie
  • BTW aangiftes
  • Project administratie

Ik werk sinds 2018 met plezier bij Trivorto. Vrijheid en zelfstandigheid zijn belangrijke pijlers voor mij en bij Trivorto wordt hier ook echt rekening mee gehouden. De fijne samenwerking en goede sfeer tussen de collega’s van Trivorto is goed. Ook al ben ik als ZZP-er werkzaam bij Trivorto, ik heb toch collega’s en ben onderdeel van een leuk team. Samen met mijn collega’s draag ik zorg voor de kwaliteit en voortgang van Trivorto.

Trivorto heeft behoefte aan actuele informatie om hun beslissingen op te baseren. Deze informatie steeds meer geautomatiseerd tot stand. Bij het maken van deze beslissingen ben ik voor Trivorto een sparringpartner.
Zijn er vragen over de financiële administratie of over de projectadministratie dan ben ik het eerste aanspreekpunt. En hoe mooi is het om te zien dat op afstand werken met de juiste systemen heel goed werkt.  

Digitaal waar het kan, persoonlijk waar het moet!

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

“We hebben Trivorto ingeschakeld om ons te coachen in de verandering die Agile werken met zich meebrengt. Trivorto heeft bij het coachen een zeer praktische aanpak gebruikt en de teams verder geholpen bij het creëren van UserStories en de rol van de Product Owner hierbij. Toen we gingen nadenken over een (vervolg-) opleidingstraject voor onze PO’s, was Trivorto dan ook de logische keuze. Samen met hen zijn we tot een mooi traject gekomen, die niet alleen uit opleiding bestond maar ook uit Coaching en Masterclasses.”

TenneT

Op zoek naar een Agile consultant met lef?