fbpx

Gregor Heidinger Agile consultant

expertise

 • Scrum
 • Scaled Agile Framework (SAFe)
 • LEAN Change Management

opleidingen & certificaten

 • Continuous Innovation Mentor
 • Lean Change Management (Certified Facilitator)
 • Certified LeSS Practitioner
 • SAFe Program Consultant (SPC) (Certified SAFe Trainer)
 • Professional Scrum Product Owner I
 • Professional Scrum Master I

Gregor Heidinger is zijn carrière in de ICT gestart in de software ontwikkeling. Hij heeft daarbij vanuit zijn ondernemende geest een 2-tal software bedrijven opgezet, waarbij hij heeft kunnen ervaren hoe je succesvol kunt zijn in softwareontwikkeling. Essentieel bleek de capaciteit tot continue aanpassing, waarmee veel beter ingespeeld kan worden op snel veranderende marktomstandigheden. Gregor is zich gaan verdiepen in deze manier van werken zoals eXtreme Programming (XP), Dynamic Systems Development Method (DSDM) en Scrum, en al snel bleek het sleutelwoord “Agile” te zijn. In de afgelopen 11 jaren heeft hij zich meester gemaakt in het Agile gedachtengoed, en zich tot doel gesteld om organisaties verder te helpen in hun product- of dienstontwikkeling, door organisaties meer wendbaar te maken. Een werkwijze die zowel in IT als non-IT omgevingen toegepast kan worden.

Gregor is een bruggenbouwer, altijd op zoek naar onderliggende gedachten en motieven, en daardoor als geen ander in staat tot het smeden van (management)teams.

Gregor deelt zijn kennis maar al te graag. Door zijn interactieve manier van trainen is Gregor in staat om zijn kennis op een leuke en enthousiaste wijze over te brengen. Gregor geeft workshops en trainingen op gebied van Scrum, Scaled Agile Framework (SAFe) en Lean Change management.

Gregor is een bruggenbouwer, altijd op zoek naar onderliggende gedachten en motieven, en daardoor als geen ander in staat tot het smeden van (management)teams. Daarnaast is Gregor instaat om organisaties stapsgewijs te helpen in de transformatie naar een Agile werkwijze en mindset. Hij spreekt daarbij zowel de taal van het hoger management als van de werkvloer waar hij bekend is met de uitdagingen. Gregor onderkent de impact van het toepassen van een Agile werkwijze binnen organisaties, en biedt daarom een compleet portfolio aan om een succesvolle implementatie van Agile te realiseren.

artikelen van Gregor

 • Committed Dating — Is it For everyone?

  One of the reasons so why people join a married dating site is to find a new relationship. They are seeking out one more https://millennialships.com/dating-tips-for-women/ hitched person to fulfill a sexual desire that they are not able to fulfill in the restrictions of their marriage. They do not want to take the risk of dating

  18 april 2022
 • De Lean Coffee Sessie van 28 november was weer een succes!

  Op 28 november was het weer zover. 22 verschillende mensen, vanuit verschillende organisaties kwamen samen tijdens de Lean Coffee Sessie van Trivorto. Dit keer bij Havenbedrijf Rotterdam. Waar de sessie over ging? Dat bepaalden de aanwezigen helemaal zelf, door middel van dot-voting. Zo’n avond verloopt natuurlijk beter met een gevulde maag, dus we begonnen de

  3 december 2019

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

“We hebben Trivorto ingeschakeld om ons te coachen in de verandering die Agile werken met zich meebrengt. Trivorto heeft bij het coachen een zeer praktische aanpak gebruikt en de teams verder geholpen bij het creëren van UserStories en de rol van de Product Owner hierbij. Toen we gingen nadenken over een (vervolg-) opleidingstraject voor onze PO’s, was Trivorto dan ook de logische keuze. Samen met hen zijn we tot een mooi traject gekomen, die niet alleen uit opleiding bestond maar ook uit Coaching en Masterclasses.”

TenneT

Op zoek naar een Agile consultant met lef?