fbpx

Karin Koolmees Zelfstandig Professional

expertise
  • (Interne) Communicatie
  • Marketing
  • Strategie
opleidingen & certificaten

Communicatie Mediamanagement
Marketing Automation
Emailmarketing
Digitale Marketing

Orde in de chaos brengen, daar wordt Karin blij van. Of het nu gaat om grote of kleine ondernemingen, Karin creëert een duidelijk overzicht en zet vanuit daar de juiste strategie op.

Door haar betrokkenheid en pro activiteit weet ze anderen te enthousiasmeren en te activeren. Karin is een echte netwerker en weet de juiste mensen aan elkaar te verbinden om tot het beste resultaat te komen.

Karin zorgt, als strategisch marketing & communicatie specialist, ervoor dat alle communicatie rondom de veranderingen binnen de organisatie goed verloopt.  

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

“We hebben Trivorto ingeschakeld om ons te coachen in de verandering die Agile werken met zich meebrengt. Trivorto heeft bij het coachen een zeer praktische aanpak gebruikt en de teams verder geholpen bij het creëren van UserStories en de rol van de Product Owner hierbij. Toen we gingen nadenken over een (vervolg-) opleidingstraject voor onze PO’s, was Trivorto dan ook de logische keuze. Samen met hen zijn we tot een mooi traject gekomen, die niet alleen uit opleiding bestond maar ook uit Coaching en Masterclasses.”

TenneT

Op zoek naar een Agile consultant met lef?