fbpx

Sjoerd Kessels Zelfstandig Professional

expertise
 • Scrum
 • Scaled Agile Framework (SAFe®)
 • LEAN Change Management
opleidingen & certificaten
 • Lean Change Management (Certified Facilitator)
 • Management 3.0
 • Certified LeSS Practitioner
 • SAFe® Program Consultant (SPC) (Certified SAFe Trainer)
 • Professional Scrum Product Owner I
 • Professional Scrum Master I

Sjoerd Kessels heeft een bedrijfskundige achtergrond waar zijn interesse in organisatie development en cultuur tot uiting komt. Na jaren voor een organisatie gewerkt te hebben waar zelforganisatie en cultuur hoog in het vaandel stonden, is Sjoerd zich gaan verdiepen in de principes achter wendbare en adaptieve organisaties. Dat leidde al snel tot het Agile en Lean gedachtegoed, en meer recent Systems Thinking, waarin hij zich de afgelopen 9 jaar heeft bekwaamd. Na, als R&D Director, bij meerdere organisaties een agile manier van werken te hebben geïntroduceerd, was het een natuurlijke volgende stap om als coach en consultant andere organisaties te gaan helpen.

Een kracht van Sjoerd is het duiden van de principes achter de praktijk, waardoor hij klanten in staat stelt om zelf nieuwe passende praktijken te ontwikkelen.

Sjoerd combineert diepgaande kennis met gedegen praktijkervaring, en is in staat te werken op zowel teamniveau, organisatieniveau, als managementniveau. Een kracht van Sjoerd is het duiden van de principes achter de praktijk, waardoor hij klanten in staat stelt om zelf nieuwe passende praktijken te ontwikkelen. Dat blijkt ook uit zijn manier van trainen: Zo combineert hij het verspreiden van kennis op didactisch verantwoorde wijze met talloze praktijkvoorbeelden. Hij geeft zowel trainingen op agile team niveau, als het schalen van agile op organisatieniveau. Met daarnaast change management en management trainingen wordt duidelijk hoe breed zijn ervaring en interessegebied rijkt.

artikelen van Sjoerd

 • Committed Dating — Is it For everyone?

  One of the reasons so why people join a married dating site is to find a new relationship. They are seeking out one more https://millennialships.com/dating-tips-for-women/ hitched person to fulfill a sexual desire that they are not able to fulfill in the restrictions of their marriage. They do not want to take the risk of dating

  18 april 2022
 • De Lean Coffee Sessie van 28 november was weer een succes!

  Op 28 november was het weer zover. 22 verschillende mensen, vanuit verschillende organisaties kwamen samen tijdens de Lean Coffee Sessie van Trivorto. Dit keer bij Havenbedrijf Rotterdam. Waar de sessie over ging? Dat bepaalden de aanwezigen helemaal zelf, door middel van dot-voting. Zo’n avond verloopt natuurlijk beter met een gevulde maag, dus we begonnen de

  3 december 2019

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

“We hebben Trivorto ingeschakeld om ons te coachen in de verandering die Agile werken met zich meebrengt. Trivorto heeft bij het coachen een zeer praktische aanpak gebruikt en de teams verder geholpen bij het creëren van UserStories en de rol van de Product Owner hierbij. Toen we gingen nadenken over een (vervolg-) opleidingstraject voor onze PO’s, was Trivorto dan ook de logische keuze. Samen met hen zijn we tot een mooi traject gekomen, die niet alleen uit opleiding bestond maar ook uit Coaching en Masterclasses.”

TenneT

Op zoek naar een Agile consultant met lef?